Me, myself and I turns 18 today!

Idag fyller jag 18 år!
Det är helt sjukt vad tiden går fort! Lilla jag blir verkligen 18 år idag! Jag minns att jag sa för några år sedan "Tänk! Jag fyller 18, på en fredag, plus att det är valborg! Det är liksom tre bra saker i ett!" Det var verkligen tur att mina päron prickade så rätt! Trots att dom är dåliga på matte klarade dom av att räkna ut det, vilket är bra gjort om ni frågar mig!

Från att vara 14 år och liten skitunge som springer runt på Fjugesta och tror att livet leker, till en 18-årig tjej som börjar inse saker och ting. Jag är inte bara ett barn längre, jag börjar bli vuxen nu. Även fast folk fortfarande säger att jag alltid kommer vara "Lilla Pernilla".

Edward and PernillaHär har ni mig och min man! Vi har hela tiden sagt att vi ska vara hemliga med vårat förhållande, så ni behöver ju inte berätta det här för någon. Vi vill fortsätta hålla det hemligt. Vi ses oftast på nätterna, när ingen annan är vaken. Han kan ju inte sova som ni kanske redan vet. Sen brukar jag sitta på hans rygg medans han springer jättefort genom skogen och hoppar upp i träden. Det är mysigt!