Homeworks, I just can't get enough of them

Skönt att jag precis lämnade in sista uppgiften i Praktisk marknadsföring B. Nu är den kursen avslutad! =) Om några veckor drar C-kursen igång, det kommer bli grymt kul faktiskt! Vi ska göra en stor uppgift och den kommer bli bättre än bäst!

I veckan har jag bestämt mig för att bli klar med sista uppgiften i Affärskommunikation engelska. När den är inlämnad är kursen avslutad, så det skulle ju vara skönt att få det gjort. Sen måste jag plugga en hel del Information och layout B också. Det är mycket nu känner jag!

And we just let it die

Igår var det en vecka sedan jag tappade smaken. Idag är den tillbaka! Jag har gått en vecka utan att ha fått uppleva smaken av allt jag har ätit. Det har varit det jobbigaste med den här förkylningen. Nog för att jag har hostat och haft ont i kroppen, men det där med smaken var det värsta. Så nu när mina smaklökar är friska och krya passar jag på att mumsa i mig morötter och dipp, så sjukt gott!

Idag vet jag faktiskt inte vad jag ska hitta på. Ska nog bjuda ut dammsugaren och disken på en dejt nu iallafall. Det är så skönt när man går på dejt med dom, för man behöver aldrig klä upp sig!


På tal om ingenting så lånade jag syrrans nya nagellack igår. Skitsnyggt!

I don't care what people say

Jag är fortfarande sjuk, men pallrade mig iväg till skolan ändå. Jag sitter just nu och väntar på att första lektionen ska börja. Sitter helt ensam i klassrummet och lyssnar på musik. Härligt! Snart börjar folk ramla in en efter en, och då kommer det bli ett jävla klagande på min musik som vanligt. Ingen gillar min musik, haha...

Nej, nu ska jag passa på att lyssna medans jag kan här.
Ha en underbar dag alla!