Livets härliga dagar

Då var jobbhelgen på ECCO över. Jag har fått sommarens schema nu. Det ser riktigt bra ut! Jag är så otroligt glad över att jag har fått den här chansen och att dom tror på mig. Ni anar inte hur bra det känns. Lycka ♥

Imorgon blir jag ungefär 40 % klimakteriekossa. Jag fyller 20 med andra ord. Jojjan hinner inte hem imorgon för att fira mig, så hon och Marcus gav mig deras present igår...


Dom är ju för gölliga! :] ♥
Marcus håller koll på hur lång (kort) tid det kommer ta innan dom tar slut. När jag fyllde 18 fick jag också massa chokladkakor. Då åt jag en om dagen...

When you had a taste of paradise, back on earth can't feel as cold as ice

Jag har sökt in till massa utbildningar som börjar i höst. 14 stycken närmare bestämt. Alla är tre år långa utom en, som är ett år. Utbildningarna ligger i Gävle, Kalmar, Sundsvall, Stockholm, Jönköping, Göteborg, Malmö, Karlstad, Umeå och Piteå. Ingen i Örebro alltså.

Det slog mig nyss, att det faktiskt kan bli så att jag kommer in på någon av alla utbildningar. Jag kanske flyttar till hösten. Karlstad är det stället som har kortast avstånd från Fjugesta. Det är 10 mil ungefär tror jag. Sen är det Jönköping, Stockholm, Gävle osv... Jag har ju drömt om att flytta till Stockholm sen jag var 15. Men den utbildningen som verkar bäst av dom jag har sökt in till, ligger i Gävle. Därför valde jag den först. Frågan är om jag orkar sitta i Gävle i tre år? Stockholm är ju en annan sak. Där finns allt och jag känner en del som bor där. Sen åker ju alla till Stockholm för jämnan. Då kan man träffa sina vänner ofta. Vem vill komma till Gävle och hälsa på liksom?

Det blev jobbigt nu när jag insåg allvaret i det hela. Det kan ju bli av liksom... Vill jag det här? Jag har tjatat om att dra från den här hålan i åratal. Nu kanske jag får chansen snart. Då tvekar jag!? Jag känner en konstig känsla i magen som jag aldrig har känt innan. Det är oro blandat med rädsla. Det känns hemskt! Vad hände med den galna blondinen som vågade allt? Hon dog på en sekund tror jag. Jaha, jag får väl färga håret brunt och bli tråkig som omväxling. Fan heller! Jag behöver någon som ger mig en riktigt hård spark i baken helt enkelt. Någon frivillig? Sparka inte för hårt bara...

Fyra saker ni kanske inte visste om mig

Korrekt grammatik och absolut inga stavfel är det bästa jag vet. Jag går nästan igång på det. Haha! Nej, men jag älskar när en människa kan uttrycka sig korrekt i skrift. Sen när en människa kan uttrycka sig så starkt att man till och med hör personens röst i huvudet, då skulle jag tamigfan kunna fria. Då spelar det faktiskt ingen roll hur grammatiken är.

Varje gång jag äter något platt (en macka, pizza eller något annat), så formas alltid sista biten till en hund. ALLTID! Det är svårt att förklara. Men jag äter på ett speciellt sätt, så den sista biten ser alltid ut som en liten vovve. Men det gör jag inte medvetet om ni tror det. Så jävla tråkigt liv har jag inte, så att jag sitter och gör hundar av mat. Haha.

Jag har en väldigt konstig fobi, som få känner till. Jag vill inte berätta vad det är, för ni skulle idiotförklara mig. Men jag har haft det sen jag var 9 tror jag. Förhoppningsvis går det att "träna" bort. Om det inte har gått för lång tid dvs. Men men. Shit happens!

Jag hatar mediciner och tabletter. Jag tar alvedon i yttersta nödfall. Jag minns inte sist jag tog en faktiskt. Jag gillar inte att stoppa i sånt där i kroppen. Jag inbillar mig att det är mycket värre än att gå och fortsätta ha ont/vara sjuk.


Jävlar vilken hårding jag var i nian! Swagilicious!