Underbara vänner!

Klockan 00.01 vaknar jag av något som lät som 167 springandes elefanter. Det var mina kära vänner som bankade på dörren för att gratulera mig på födelsedagen. Jag blev så chockad och rörd. Dom är så gulliga! Det var ett helt nytt sätt att bli uppvaktad på kan jag meddela!

Jag fick en jättefin present av Elin. En bok som förklarar hur man ska tänka/agera vid 20+. Det finaste av allt var att hon hade ändrat och skrivit dit andra saker i den, personliga och roliga saker. Jag både grät och skrattade. Det är aldrig någon som har gjort något sånt där till mig tidigare. Jag är fortfarande helt rörd!

Nu pustar jag ut en liten stund

Programmet och loggboken är nu inlämnad, ljud- och ljusanläggning för imorgon är uppriggat (tack vare Dawans hjälp), studentlitteraturen är postad och kommer vilken dag som helst, lekarna inför imorgon är fixade (tack vare Elins hjälp), outfiten för morgondagen är fixad (tack vare shoppingdagen i Luleå) och storstädning av lägenheten är klar. Dagen har varit lång, jobbig och hektisk. Jag ska snart gå och lägga mig och ladda batterierna inför morgondagen. Imorgon är det avslut av fortsättningskursen i Tv-produktion. 22,5 hp till lägger jag då i bagaget. Och på kvällen ska vi fira min födelsedag, ordentligt. Det ska bli så kul!

Sista arbetsdagen och födelsedagsplaner

Sista arbetsdagen med Panorama är här. Normalt skulle man tycka att det är lite sorgligt och blicka tillbaka på hur kul man har haft. Jag ser tyvärr inget sorgligt i det, jag finner bara lättnad. Imorgon har vi avslut och visning av alla program. Och på torsdag går vi in på sista kursen innan sommaren. Yey!

Efter skolan ska jag fixa lite inför morgondagen. Lite lekar och annat skoj. Ett PA-system är bokat, samt lokalen på Ankars. Om solen skiner ska vi grilla ute på gården. Det kommer nog bli mysigt!