Lax och potatis, igen!

Jag har verkligen kommit in i en lax-period. Potatis har jag alltid varit ett freak i. Jag älskar både råa och koka potatisar otroligt mycket. Ibland kokar jag potatis och käkar det som "snacks" till en film, istället för godis eller chips. Det är så gott! Jag tror att det är tredje gången den här veckan som jag lagar lax och potatis. Jag kommer nog aldrig tröttna! Ikväll blev det extra gott också. Mums!

Fredagen

Kvällen går att diskutera. Det blev väl inte riktigt som jag hade förväntat mig. Eller som någon hade förväntat sig. Seg och konstig/dålig kväll. Jag kollade till och med på fotboll en liten stund. Då är det illa. Jag var så trött hela kvällen också. Men det mysiga var att få träffa klasskompisarna igen. Det var ju ändå tre månader sen sist.

Idag ska jag nog bara vara hemma. Det är en sån dag. Folket pratade igår om att gå ut, alla i TV-klasserna. Det skulle vara kul att lära känna ettorna bättre men jag känner inte för krogen alls, så jag får se hur jag gör. Helst av allt skulle jag vilja ligga i min soffa, äta B&J och kolla på Dirty Dancing.