Gott nytt år

Mycket hände 2013. Inte så konstigt kanske, med tanke på att det är ett helt år. Mycket hinner hända då. Mycket glatt har hänt. Jag har exempelvis hängt med i skolan och ligger inte efter i något. Det trodde jag inte ett tag, efter alla hemska saker som också hänt. Det värsta var nog min kompis som gick bort i cancer nyligen. Det var hemskt och kom så plötsligt. Ta vara på tiden med dina nära och kära. Man vet aldrig om eller när en plötslig bortgång inträffar. En dag sitter man där, utan personen i livet. Det är den vidrigaste känslan som finns.

Man lär sig något nytt varje gång något hemskt inträffar. Förra året gick en annan jag känner också bort, plötsligt. Jag har aldrig varit så rädd om livet efter den händelsen. Sen hände den plötsliga cancern nyligen och jag blev livrädd. Jag började ta livet på riktigt allvar. Jag ser till att älska fullt ut, leva och må som jag vill må. Tacksamhet är något jag känner. Mycket. Jag är mycket tacksam för att jag lever, är frisk och mår bra.

Jag tänker inte säga att 2014 ska bli bättre, jag tänker heller inte säga att 2013 har varit ett dåligt år. Det som kommer hända, kommer hända. Det som inte händer, kommer inte hända. Gott nytt år är allt jag tänker säga!
Kommentera här: