Ovanligt bitter

Jag skulle inte gått upp imorse. Det är en sak som är säker! Vi fick otroligt bra feedback på manuset, det är det enda positiva som hänt idag. Allt annat som hänt vill jag bara spy på. Jag minns inte sist jag var så här bitter. Jag borde låsa in mig resten av dagen och ta ut frustrationen på min disk samtidigt som Thåström, Kent och Stiftelsen spelas HÖGT ur mina högtalare.

Feedback

Klockan 11.00 är det dags för möte via Skype med Peter. Vi ska få feedback på vårt manus. Vi är riktigt nöjda över handlingen, så det ska bli spännande att höra vad han tycker. Jag är dock inte så taggad på att kliva upp idag. Halsen är paj och min röst försvinner lite då och då. Dessutom är jag inte med i det gladaste laget idag. Men måste man så måste man.

Filmen ska vara åtta minuter lång. Vi har två huvudkaraktärer, en kille och en tjej. Filmen kommer innehålla kärlek, drama, lite komik och kanske lite tårar. Jag ska spela den ena huvudrollen. Jag längtar så mycket tills vi ska börja filma!

Efter mötet ska jag handla lite viktiga saker. Bland annat vin. Vin börjar på v, v som i viktigt. Något annat som är viktigt, som dessvärre inte börjar på v, är mina trasiga halvlysen. Jag har köpt nya lysen men inte hittat någon som kan byta. Att försöka hitta en bilkunnig på en estetisk skola är som att försöka hitta en nål i en höstack... Jag ska testa själv sen! Jag har ju klarat allt krångel själv tidigare, så det är inte omöjligt att jag klarar lysena. Dock kan det försämra dagens humör... Jag får ta den risken!

Underbart är kort

Uggla är en klok man. Med rubriken syftar jag inte på det korta samlaget på fyra sekunder, jag syftar på att underbart är kort. Alldeles för kort ibland. När något man inte trodde skulle hända händer så står man oftast chockad, tom och kall.

När man har varit en sväng i paradiset är det svårt att acceptera att komma ner på jorden igen. Men jag har ju alltid sagt att allt har en mening, så jag får försöka "trösta" mig med det i huvudet. Jag kanske borde finna min länk till verkligheten istället för att hänga i paradiset.