Första året avklarat!

Och där avslutade jag mitt första år på LTU i Piteå! Det är helt sjukt att tiden går så fort! Nu är det bara två år kvar i de norrländska skogarna.

Dagen innan är alltid jobbigast

Nu har jag äntligen packat ner alla kläder och studielitteratur. Bara lite småplock kvar, sen är jag klar (hoppas jag). Jag är så fruktansvärt rädd för att glömma något viktigt. Men det är väl bara att hålla tummarna! Det är sjukt mycket kläder och skor som jag har packat ner. En resväska och två stora väskor. Men för att vara tre månader så är det vad det borde vara, tycker jag.

Jag har lagt om mitt innan-hemfärd-schema lite. Jag ska packa det mesta ikväll, gå upp tidigt imorgon och duscha innan tentan, göra tentan, städa lägenheten, städa bilen invändigt, packa det sista och sen åka. Förhoppningsvis hinner jag umgås med klassen lite innan. Jag kommer sakna dom dårarna i sommar.

Härlig dag

Lägenheten är snart helt städad. Tvätten är ren. Ärendena på stan är fixade. Instuderingsfrågorna är besvarade. Hittat en som ska hyra min lägenhet under sommaren har jag också fixat! Jag har också hunnit tvättat pärlan (jag, Elin och Nikita tvättade min och Elins bil i bikini...och ni missade det) och tagit mitt första dopp för i år. Nu är det bara packning och tenta kvar, sen drar jag söderut. Imorgon närmare bestämt.