Jag carpar inte diem, jag crear diem.

Hälften av kurslitteraturen till Medieteori och metod 3 kom hem till mig idag. Den andra hälften är inte skickad än, vilket betyder att jag inte kommer hinna få dem innan kursen börjar (måndag). Men jag klarar mig nog utan dem de första föreläsningarna. Ivrig som jag är så kan jag inte låta bli att bläddra lite snabbt igenom böckerna. Teori är komplicerat och förbannat kul!

Jag påbörjar mitt sista år på LTU på måndag och jag är galet taggad! Taggad inför plugg, taggad inför praktik, taggad inför framtiden, taggad inför att planera nästa steg i livet. Ibland känner man sig förbannat levande och idag gör jag det. Jag har haft en stormig sommar, med mycket jävligt skit och mycket roligt skit. Jag ser livet annorlunda. Mycket mer annorlunda än innan. Jag har alltid varit tacksam för livet och trodde inte att jag kunde bli mer tacksam. Men det har jag blivit nu. Man ska värdera allt som är värdefullt på riktigt för en. Hjälpa de personer som hjälper en själv. Säga nej till de personer som aldrig ger något tillbaka. Se ens riktiga vänner. Ta hand om och älska ens riktiga vänner. Umgås med folk som får en själv att må bra. Göra saker som får en själv att må bra. Se det stora i det lilla. Vara lycklig helt enkelt.

Nu är det höst!

Nyplockade blåbär direkt från Grisberget och nybakade lussebullar ska jag nu avnjuta. Efter jobb förtjänar man njutning.Höst

I tre timmar stod jag och tvättade + vaxade min bil igår. När Göran kollade så allt var bra med bilen innan jag åkte upp till Piteå så vaxade han den fläckvis, just för att jag skulle få tummen ur och vaxa resten. Lång tid sen dess, så därför vaxade jag hela bilen. Det tog sin lilla tid men fasiken vad snygg bilen är nu!

Hade jag haft saffran hemma igår så hade jag bakat istället för att höststäda bilen. Det var tur att jag inte hade saffran, för annars hade nog vaxningen aldrig blivit av. Med tanke på hur kallt det redan är här uppe så är nog inte vintern så långt borta. Som sagt, det var tur. Men saffran har jag hemma nu! Lussebullar är jag sjukt sugen på! Det blir jag alltid när hösten kommer. Här uppe faller löven redan och jag vet hur avis min mamma är för det. Hon älskar hösten. Jag också. Det är nog tack vare henne som jag gör det.