Möte och positiva nyheter

Handledaren är bestämd, första mötet också. Imorgon ska jag träffa min handledare för att prata om min metod, materialet och mina teorier. Vi ska även prata upplägg gällande mötena vi ska ha. Jag har redan fått förklarat att det är helt okej om jag gör arbetet på distans, då vi kan ha möten via Skype istället för IRL. 
Otroligt positivt för min del! 
Jag kan alltså åka ner till Adam och skriva min uppsats om jag vill! 
Jag kommer dock infinna mig här första veckorna. Uppstarten är viktig och jag vill bli stabil i mitt skrivande innan jag flyr staden.
Sen kommer även min älskade Linn på besök nästa helg! Det ska bli så kul att träffa henne igen. Jag behöver hennes energi och personlighet i min närhet nu, så hon kommer otroligt passande.

Slutkörd

Jag hade precis en av de bästa passen någonsin på gymmet. Jag orkade mycket och tröttade inte ut mig själv överdrivet mycket. Nu är jag dock skapligt slutkörd, åt det positiva hållet. Kroppen smärtar skönt.

Nu jag hoppa in i duschen och sen käka lunch. Efter det ska jag logga in på Fronter och kolla om jag fått någon handledare till C-uppsatsen.Hej mitt vinterland

Det här var väntat. Inte kunde det vara möjligt att våren kom för att stanna. Det är Norrland vi snackar om. Jag är absolut inte bitter. Nog för att jag älskar sommaren, solen och värmen. Men det var ganska mysigt att vakna upp till ett snötäckt Ankars.