Promotion Manager

Senaste dagarna har varit fartfyllda och händelserika. Drömmar kan slå in, så mycket är säkert. Sen kan även hårt kämpande löna sig tillslut. Sen en lång tid tillbaka har jag vetat att jag vill jobba med artister. Jag har alltid älskat musik på ett annorlunda sätt. Jag har levt mig in i artisters liv och blir nyfiken på processen bakom varje artists framgång. Jag kan bara inte låttexterna utantill av mina stora idoler, jag kan även rabbla upp deras resa till framgången, tanken bakom låtarna de släpper och orsaken till deras stora genombrott.
 
Jag har kämpat länge med att hitta rätt jobb. Jag har sökt massor inom media, jag har hoppat på event-tåget igen, jag har letat andra extrajobb och höll nästan på att gå under för några veckor sen. Allt stod still och jag likaså i psyket mitt. Inget hände. Hur mycket jag än kämpade och försökte så blev det ingen skillnad. Samma jobb, samma slit, samma utmattning. Ekorrhjulet jag skrev om i inlägget tidigare. Det är en vecka gammalt nu. Endast en vecka. Nu är det som att ett helt nytt liv börjat.
 
Jag har nu börjat jobba som Promotion Manager för ett band. Jag kan kappt förstå det själv när jag säger det. Rätt som det är sitter jag och skrattar högt i min ensamhet. Det är otroligt. Det är galet kul. Det är precis vad jag vill göra. Det är precis vad jag är duktig på. Det här är min grej. Det jag kan in i hjärteroten. Ännu mer lycka kände jag när alla vänner gratulerade mig genom att säga "Precis din grej, nu är du rätt". Bekräftelse är alltid ett mumsigt lyckopiller. Det här är ett kvitto på att allt slit jag kämpat med i alla år, alla sömnlösa nätter, alla timmar av gråt, allt flyttande, utbildningen, alla uppoffringar, alla jobb som fått mig att vilja slita av mig håret och gräva ner mig, all jäkla envishet... var värt precis allt. Nu är jag på rätt bana. Äntligen.
 
 

Kommentera här: