Tack Sthlm! Hello Öret!

Då är jag hemma i Närke igen! Jag har inte varit hemma på väldigt länge, så när jag äntrade Örebro imorse såg jag till att få ordning direkt. Jag packade upp väskorna, sprang ner till tvättstugan och slängde in några maskiner, storstädade hela lägenheten, rensade kyl och skafferi på allt som blivit gammalt och slängde mängder med sopor. Jag installerade även mitt internet! Jag har bott på Manillagatan sen i juni och nu fick jag tummen ur röven. Bättre sent än aldrig! När jag var färdig med allt åkte jag hem till mamma och hade myspys med henne, Göran och djuren. Välbehövligt efter dagar av hets och jobb i Stockholm.


Nu är batterierna fulladdade och en veckas nattjobb väntar framför mig. Det ska bli skönt! Riktigt skönt! Jag älskar att jobba natt. Det var sjukt kul och lärorikt i Stockholm men det är också skönt att komma tillbaka till rutinerna en sväng. Att komma tillbaka till sitt eget hem och inte bara bo i en kappsäck. Då hinner man fyllas med energi till nästa eventjobb.

Jobb, nytt jobb, ledighet, Stockholm och Örebro...

Full rulle, kanelbulle. Och jag är lika sämst på att uppdatera som vanligt!


Den senaste tiden har det hänt mycket! Jag har jobbat väldigt mycket inom LSS och så har jag börjat jobba på en eventbyrå i Stockholm igen. Imorgon drar ett event igång! Jag bor därför i Stockholm de kommande dagarna, då eventet håller på från onsdag till lördag. Nästa vecka är det nattjobb hela veckan inom LSS hemma i Närke.

Jag har även hunnit vara ledig, kopplat av rejält och sett till att må mer än prima. Det har varit skönt. Batterierna är laddade och jag är sjukt redo för veckans evenemang och nästa veckas nattjobb! Sen ska jag kanske försöka unna mig en längre ledighet. Der beror på vad kroppen och knoppen tycker.